Emrihak nedeni: kalp krizi, Kadın, Medeni hali: bekar, Memleketi: İstanbul, Mesleği: Öğrenci, Mezarının yeri: Mardin, Ölüm yaşı: 7, Ölüm yeri: İstanbul, Ölüm Yılı: 2023

Elvin Ak

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Kadın

Doğum yeri: İstanbul

Doğum tarihi: 2016

Mesleği: Öğrenci

Medeni hali: Bekar

Çocuk sayısı: Yok

Ölüm tarihi: 15.12.2023

Ölüm yeri: İstanbul ili / Gaziosmanpaşa ilçesi

Ölüm sebebi: Kalp Krizi

Olay Haber: 15 Aralık 2023 Cuma günü, İstanbul ili Gaziosmanpaşa ilçesinde, ilkokul 1. sınıf öğrencisi Elvin Ak (07), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha

15 Aralık Cuma günü, Sarıgöl Mahallesi’nde bulunan ilköğretim okulunda meydana gelen olayda, 1. sınıf öğrencisi Elvin Ak, teneffüs sırasında merdivenlerden inerken aniden fenalaştı. 

Sağlık ekiplerine ve polise haber verildi, ancak Elvin Ak hastaneye kaldırıldığında hayatını kaybetti. Olay sonrasında Elvin’in cenazesi, ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Kalp krizi şüphesi üzerinde durulurken, otopsi sonuçlarıyla ölüm nedeni netlik kazanacak.

“O KÖR NOKTAYI KAMERALAR GÖRMÜYOR”

Elvin Ak’ın dayısı Ethem Güneş, yaşanan olayın detaylarını bilmediklerini ancak güvenlik kameralarının ilgili alanı görmemesi durumunda bu durumu düzeltmelerini talep etti. Güneş, “Şu an bizim de bir bilgimiz yok tam anlamıyla. Sadece benim tek istediğim şey şu, o kör noktayı kamera görmüyor. O noktayı da kamera görsün. Ciğerimiz yanıyor, bizim gönlümüz rahat etmiyor. O kör noktayı da kameralar görsün. Çocuklarımız o okula gidiyor. Yoksa ihmal mi var bir şey mi var onu ben bilmiyorum” ifadelerini kullandı.

Cenaze töreni: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Mardin ili / Midyat ilçesi / Gürışık köyü

GPS:

Haberdar et...