Emrihak nedeni: cinayet, Erkek, Medeni hali: Dul, Ölüm yaşı: 49, Ölüm yeri: Almanya, Ölüm Yılı: 2023

Ertekin Özkan

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Doğum tarihi: 1974

Mesleği: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Medeni hali: Dul

Çocuk sayısı: 3

Ölüm tarihi: 24.12.2023

Ölüm yeri: Almanya

Ölüm sebebi: Cinayet

Olay Haber: 24 Aralık 2023 Pazar günü, Almanya’da, uyuşturucunun etkisiyle kendinden geçmiş olan Ertekin Özkan (49), Alman polisi tarafından 4 kurşunla vurulması sonucu hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha

Almanya’da Türkler’in yoğun olarak yaşadığı Mannheim kentinde büyük bir şok yaşandı. Üç kız çocuğu babası olan Ertekin Özkan, vücudunun üstü çıplak bir şekilde elinde bıçakla sokağa çıktı ve bağırmaya başladı. Bunun üzerine polis çağrıldı.

“ALLAH BELANIZI VERSİN”

Ertekin Özkan’ın karşısına geçen polis ekibi, “Silahı bırak”, “Aptallık etme” diye bağırdı. 5-6 kişilik polis grubu, Özkan’ın yanına yaklaşmadı ve sadece silahı ona doğrultup bağırdı.

Özkan da bir süre polisin karşısında sağa sola sallandı. Eşinden ayrı yaşadığı öğrenilen üç çocuk babası Türk, daha sonra polise doğru bir kaç adım atınca, 4 el silah sesi duyuldu.

Ağır yaralı olarak yere yığılan Ertekin Özkan, daha sonra kaldırıldığı hastanede öldü. Bu sırada olayı izleyen Türkler, Alman polisine tepki gösterdi ve “Allah belanızı versin. Annesi burda. Annesinin gözü önünde vurdunuz. Allah belanızı versin” diye bağırdılar.

TÜRKLER: ZARARI YOKTU

Özkan’ın daha önce uyuşturucu tedavisi gördüğü ama daha sonra yeniden başladığı belirtildi. Bölgedeki Türkler, “Evet, uyuşturucu kullanırdı. Ama kimseye zararı yoktu, zararı kendineydi. Evlendi, üç çocuğu oldu. Eşi bu bağımlılığı yüzünden ondan ayrıldı. Defalarca tedavi gördü. Burada herkes onu tanırdı” diye konuştular.

Cenaze töreni: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

GPS:

Haberdar et...