Emrihak nedeni: cinayet, Kadın, Ölüm yaşı: 36, Ölüm yeri: Kocaeli, Ölüm Yılı: 2023

Yıldız Çınar

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Kadın

Doğum yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Doğum tarihi: 1987

Mesleği: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Medeni hali: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Çocuk sayısı: 2

Ölüm tarihi: 25.08.2023

Ölüm yeri: Kocaeli ili / Kartepe ilçesi

Ölüm sebebi: Cinayet

Olay Haber: 25 Ağustos 2023 Cuma günü, Kocaeli ili Kartepe ilçesinde, Yıldız Çınar (36), yürüdüğü sırada, motosikletli bir kişinin tabancayla başından vurulması sonucu hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha

Yıldız Çınar, Kartepe ilçesi İstasyon Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde yürüdüğü sırada, motosikletli Selami Şahin tarafından tabancayla vuruldu. Mermilerden biri başına isabet eden Çınar, kanlar içinde yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Çınar’ı Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak Çınar, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinden kaçan Selami Şahin ise aynı ilçede Meşelik Parkı’nda aynı silahla başına ateş ederek intihar etti. Şahin’in cenazesi, Kocaeli Şehir Hastanesi morguna götürüldü. Polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. Şikayetçi olmadı! Olaydan bir gün önce de Selami Şahin’in Yıldız Çınar’ı aynı sokakta rahatsız ettiği ve tehdit ettiği ortaya çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine Çınar’ın şikayetçi olmadığı belirlendi. Cinayetin nedeni olarak da Şahin’in Çınar’a duyduğu saplantılı aşk ve reddedilmesi gösterildi.

Cenaze töreni: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

GPS:

Haberdar et...