Emrihak nedeni: cinayet, Erkek, Medeni hali: bekar, Memleketi: Samsun, Mezarının yeri: Samsun, Ölüm yaşı: 18, Ölüm yeri: İstanbul, Ölüm Yılı: 2023

Türkican Yıldırım

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: Samsun

Doğum tarihi: 2005

Mesleği: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Medeni hali: Bekar

Çocuk sayısı: Yok

Ölüm tarihi: 06.09.2023

Ölüm yeri: İstanbul ili / Kartal ilçesi

Ölüm sebebi: Cinayet

Olay Haber: 06 Eylül 2023 Çarşamba günü, 03 Eylül 2023 Pazar günü, İstanbul Kartal’da, Türkican Yıldırım (18), gittiği berberde sıra sebebiyle çıkan tartışmada aldığı yumruk darbesi sonrası, tedavi altına alındığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha

Kartal Soğanlık Mahallesi’nde 2 Eylül Cumartesi günü saat 18.00 sıralarında 18 yaşındaki Türkican Yıldırım, tıraş olmak için arkadaşıyla berbere geldi. Bir süre berberde bekleyen ikili, daha sonra berbere gelen başka bir müşteriyle sıra yüzünden tartışmaya başladı.
Play Video

Bu sırada berbere gelen Mehmet Emin Öz de, Yıldırım ve arkadaşına “İçerideki ağabeyime kim saygısızlık yaptı?” diye sordu. Tartışma bu kez berberin önünde kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Mehmet Emin Öz, Türkican Yıldırım’a yumruk attı.

ÜÇ GÜN SÜREN YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Yıldırım yere yığılırken, Öz ve Yıldırım’ın arkadaşı kavga etmeye devam etti. Yere yığılan Yıldırım, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda 3 gün boyunca kalan Türkican Yıldırım, dün akşam hayatını kaybetti.

Olayla ilgili gözaltına alınan Mehmet Emin Öz ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öz çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Türkican Yıldırım’ın cenazesi defnedilmek üzere Samsun’a gönderildi. (DHA)

Cenaze töreni: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

GPS:

Haberdar et...